Miljötips

Publicerad den onsdag, 18 juli 2012 23:01
2007-07-23 - Några enkla och bra tips

För att kunna börja skapa sig något så måste man fokusera på vad man vill ha. Skriv gärna ner o. bestäm också hur lång tid detta kommer att ta, typ 1, 3, 5 el. 10 år. Välj ut någon av 1 års sakerna o. gör något inom 24 timmar för att börja skapa dig det du vill ha, göra el. bli.

Själv har jag skrivit ut ordet Worldpeace och satt upp i taket ovanför sängen, på kylen, anslagstavlan mm. för att påminna mig om vad som är mitt fokus, hela tiden. Jag har satt detta på en 5-års plan så ni förstår ju att det behövs hjälp ifrån ER alla därute! Alla ni andra underbara versioner av mig själv (eftersom vi ju alla är ett)

Jag sänder all min kärlek till Moder Jord o. till alla människor som bor här på vår fina planet o. hoppas att vi alla kommer att finna viljan att förändra oss själva för att skapa en bättre värld.

Vi kan även använda oss av vattnet... Varje kväll häller man upp en skål med vatten och välsignar det, ber en bön och tackar vattnet för allt det ger oss, för utan vattnet så hade ingenting funnits, ej heller vi. Ta verkligen in all kraft som vattnet har och njut. Låt det stå över natten och på morgonen drick lite av detta "kärleksvatten", resten häller man ut. Detta vatten som vi häller ut, sprider sig ut till resten av världen... kärleksvatten.